Loading map...

Sparkle Kyllonen

Email
benoiteboiser@t-online.de
Sparkle Kyllonen

About

Bluffing: Tietäen milloin ja miten bluffata tehokkaasti voi olla voimakas ase arsenalissa. Huijaa säästeliäästi ja valikoivasti ottaen huomioon pöydän dynamiikan ja vastustajien taipumukset. Lukeminen Vastustajat: Vastustajien käyttäytymisen, vedonlyöntimallien ja fyysisten tai sanallisten vihjeiden tarkkaileminen voi antaa arvokasta tietoa käden vahvuudesta tai mahdollisista strategioista. Luuletko että pelaat huonosti? Luuletko, että pelaat hyvin?

Käytän sitä työkaluna auttamaan minua kahdella eri tavalla: Ensinnäkin käytän sitä arvioimaan itseäni. Näetkö itsesi joutuvan vartioinnin ulkopuolelle? Tämä on henkinen tila, jossa haluat olla mahdollisimman paljon ennen jokaista kättä. Visualisointi on harjoitus, jota olen käyttänyt jo pitkään. Kun opin bluffata, kuvittelin käveleväni pöydälle kädessäni muutamia valtavia bluffeja. Master potin kertoimet, implisiittiset kertoimet, outs ja equity – keskeinen matematiikka, joka perustuu tietoiseen vedonlyöntiin ja päätöksentekoon.

Ennen kuin voit edetä pokerin pelaajana, varmista, että olet hallinnut perusteet. Opiskele perus preflop aloitus käden kaavioita niin, että pelaat vain vahvimmat hallussapitoja. Opi vakiosäännöt, käden rankingit, vedonlyönnin rakenne ja etiketti peleille, joita pelaat. Perustavanlaatuiset periaatteet luovat vahvan perustan rakentaa Kun ensimmäinen käsitys pelistä on kuitenkin saavutettu, siitä tulee paljon jännittävämpi. Verkossa aloittelija ei tarvitse pelata mitään erityistä pokerityyliä, eikä hänen tarvitse ymmärtää, miksi pelaaja käyttää tiettyjä käsiä.

Mutta on etu, että online-pokeri antaa sinulle live-pokeria. Tämä pakottaa sinut nostamaan pelisi ja ajattelemaan strategisemmin. Pelaa parempia vastustajia vastaan. Yksi parhaista tavoista parantaa pokeritaitojasi on pelata parempia vastustajia vastaan. Voit pelata parempia vastustajia vastaan pelaamalla online-pokeriturnauksissa tai löytämällä paikallisen pokerin pelin, https://www.comparebuzz.net/fi/ jossa pelaajat ovat kokeneempia kuin sinä. Yksi viimeinen pokeri peli, jonka voit kokeilla, on Five-Card Stud.

Tämä ei tietenkään ole mahdollista Texas Hold’emissa. Ensinnäkin, on eroa Texas Hold’emin ja viiden kortin Stud. Toinen syy on se, että viiden kortin Studissa ei ole bluffia, kuten Hold’emissa. Joten, Five-Card Stud on hieman monimutkaisempi kuin Hold’em, ja se tarkoittaa, että se on hieman vaikeampi oppia. Tähän on muutamia syitä. Toisin sanoen voit voittaa vastustajan käden yhdessä vedonlyöntikierroksessa ja menettää käden toisessa vedonlyöntikierroksessa.

Et voi kompensoida bluffia, kun menetät käden. Five-Card Studissa sinulla on neljä panostuskierrosta ja käytät kaikkia 10 korttia. Pitäisikö minun lyödä vetoa tai taittaa pokeria? Jos vastustajasi panostaa sinuun, sinun pitäisi yleensä taittaa, ellei sinulla ole suurta kättä, jolloin sinun pitäisi lyödä häntä pähkinöillä. Näin suojaat kättäsi ja näet, kuinka hyvin vastustajasi on pelannut kättään. Esimerkiksi, jos vastustajasi on jo nostanut, sinun pitäisi tarkistaa soittaa ottamaan blindit.

Jos sinun täytyy taittaa tällaisessa tilanteessa, älä tunne syyllisyyttä. Se riippuu siitä, missä vaiheessa pelin olet ja kuinka paljon vastustaja on vedonlyönti. Voisitko voittaa suuria panostamalla edellisiin kolmeen tai neljään käteen. Joten, ota korttipakkauksesi ja sukeltaa sisään! Tässä blogikirjoituksessa tarkastelemme joitain arvokkaita vinkkejä ja strategioita, jotka voivat auttaa sinua parantamaan pokerin taitojasi ja nostamaan pelattavuuttasi.

Contact

Properties Listed by Agent

No listed properties found.
Hello